Правила за поверителност

Тази политика за поверителност е съставена, за да обслужва по-добре тези, които се интересуват от това как тяхната „Лична идентификация“  се използва онлайн. Моля, прочетете нашата политика за поверителност внимателно, за да получите ясно разбиране за това как събираме, използваме, защитаваме или обработваме по друг начин Вашата лична информация в съответствие с нашия уебсайт.

Каква лична информация събираме от хората, които посещават нашия уеб сайт?

Когато се коментирате дадена публикация на нашия сайт,  ще бъдете помолени да въведете вашето име, имейл адрес или други данни, за да ви идентифицираме при последваща кореспонденция.

Кога събираме информация?

Ние събираме информация от вас, когато се абонирате за бюлетин, отговаряте на проучване, попълвате формуляр или въвеждате информация на нашия сайт.

Как използваме вашата информация?

Ние може да използваме информацията, която събираме от вас, когато се регистрирате в нашия бюлетин или да отговорите на проучване, да сърфирате в уебсайта или да използвате определени други функции на сайта по следните начини:
• Да персонализираме вашия престой и да предоставим вида на съдържанието и продуктовите предложения, от които се интересувате най-много.
• Да подобрим уебсайта си, за да ви обслужваме по-добре.
• Да проведем конкурс, промоция, проучване или друга функция на сайта.
• Да поискаме оценки и прегледи на услуги или продукти

Ние събираме Вашия имейл адрес, за да:

• Изпращаме информация, отговаряме на запитвания и / или други искания или въпроси
Ако по всяко време бихте искали да се откажете от получаването на бъдещи имейли, можете да ни пишете на адрес proektiraisebesi@gmail.com и ние незабавно ще ви премахнем от ВСИЧКИ кореспонденции.

Как защитаваме вашата информация?

Предоставяме само статии и информация. Никога не искаме номера на кредитни карти.
Използваме редовно сканиране за зловреден софтуер.

Вашата лична информация се намира зад защитени мрежи и е достъпна само за ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи и са длъжни да пазят поверителността на информацията. В допълнение, цялата чувствителна / кредитна информация, която предоставяте, е шифрована чрез технологията Secure Socket Layer (SSL).
Прилагаме различни мерки за сигурност, когато даден потребител въведе, предостави или получи достъп до информацията си, за да поддържа сигурността на вашата лична информация.
Всички транзакции се обработват от доставчик на шлюзове и не се съхраняват или обработват на нашите сървъри.

Използване от трети страни

Ние не продаваме, не търгуваме или по друг начин прехвърляме на външни лица Вашата персонално идентифицируема информация, освен ако не предупреждаваме потребителите предварително. Това не включва партньори за хостинг на уебсайтове и други страни, които ни помагат да управляваме нашия уеб сайт, да извършваме бизнеса си или да обслужваме нашите потребители, стига тези страни да се съгласят да запазят тази информация поверителна. Възможно е също така да предоставим информация, когато нейното пускане е подходящо за спазване на закона, за налагане на правилата на сайта ни или за защита на правата, собствеността или безопасността на нашите или на другите.
Информацията за посетителите, която не може да бъде идентифицирана лично, може да бъде предоставена на други страни за маркетинг, реклама или друга употреба.

 

Връзки на трети страни

Понякога по наша преценка можем да включим или да предложим продукти или услуги на трети страни на нашия уебсайт. Тези сайтове на трети страни имат отделни и независими правила за поверителност. Следователно ние не носим отговорност или отговорност за съдържанието и дейностите на тези свързани сайтове. Въпреки това, ние се стремим да защитим целостта на нашия сайт и да приветстваме всякаква обратна връзка относно тези сайтове.

Свържете се с нас

Ако имате въпроси относно тези правила за поверителност, можете да се свържете с нас, като използвате информацията по-долу.

proektiraisebesi@gmail.com
Последна промяна на 06.08.2018г.